Η GFP Lab είναι μία Ιταλική εταιρεία με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας κατασκευής στον χώρο της τεχνολογίας αυτοματισμών κτιρίων. Το όνομα της είναι συνώνυμο της Ευρωπαϊκής Ποιότητας και της καινοτομίας, τοποθετώντας την μπροστά στον χώρο της φιλοξενίας.

Οι λύσεις τις περιλαμβάνουν την διαχείριση επαγγελματικών κτιρίων, καταλυμάτων (τόσο μικρού όσο και μεγάλου μεγέθους), κοινόχρηστων χώρων και σπιτιών.

GIANO

Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου, Κτηρίου Online από την OnarTech

Software Διαχείρισης

Το Giano είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα διαχείρισης ενός κτιρίου online. Είτε πρόκειται για Κατάλυμα, Κοινόχρηστο ή Επαγγελματικό Χώρο είτε για μία μεμονωμένη μονάδα (σπίτι), μπορείτε άμεσα να ελέγξετε την πρόσβαση σε αυτό.

SENSEDOOR

Καρτο-αναγνώστης από την OnarTech

Σύστημα Πρόσβασης

Με το SenseDoor έχετε ένα ασφαλές και γρήγορο σύστημα πρόσβασης που λειτουργεί σε κάθε μονάδα ασχέτου μεγέθους (σε δίκτυο ή stand alone), ενώ συνοδεύεται από απαράμιλλο design με συνδυασμούς πλέξι γκλας και LED φωτισμού.

ENOCEAN SENSORS

Ασύρματοι Αισθητήρες Διαχείρισης Δωματίου Online από την OnarTech

Αισθητήρες από το μέλλον, στο παρόν!

Ξεχάστε καλώδια, μπαταρίες και τροφοδοσία. Οι αισθητήρες της EnOcean είναι πλήρως συμβατοί με τα συστήματα μας, κάνοντας εφικτή την εξοικονόμηση ενέργειας όχι μόνο από την χρήση του συστήματος μας, αλλά και από την ίδια την λειτουργία του.

Λύσεις

Η διαχείριση μίας σύγχρονης ξενοδοχείακης μονάδας είναι μία διαδικασία που απαιτεί την συνεχή προσοχή του υπεύθυνου τόσο σε επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας (λειτουργία, συντήρηση, προσωπικό κ.α.), όσο και προς τους πελάτες (υψηλό επιπεδο υπηρεσιών, άνεση, ασφάλεια κ.λ.π.).

Τα συστήματα της OnarTech μπορούν να λύσουν όλα αυτά τα προβλήματα καθώς σας δίνουν έλεγχο πάνω σε κάθε τμήμα της μονάδας, δίνοντας σας άμεσα feedback για αιτήματα πελάτων, δραστηριότητες, βλάβες, κινδύνους κ.α. απευθείας στον Η/Υ ή στο κινητό σας (SMS).

Διαχειριστείτε επιπλέον τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου όπως Πισίνα, SPA, Γυμνασήριο, Parking κ.α. ώς προς τα επίπεδα και περιόδους χρήσης από την μεριά των πελατών και του προσωπικού σας.

Έχοντας επίγνωση της φύσης της διαχείρισης μίας μονάδας ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, αντιλαμβανόμαστε ότι πολλές φορές οι πόροι της επιχείρησης δεν είναι αρκετοί.

Τα συστήματα της OnarTech μειώνουν στο ελάχιστο τόσο τα κόστη όσο και τις απαιτήσεις για την σωστή διαχείριση των διαμερισμάτων, σε σημείο να μπορείτε να λειτουργείτε την επιχείρηση σας με τον αποδοτικότερο τρόπο.

Σκεφτείτε πόσες φορές μπορεί να ξεχάσατε ανοιχτές συσκευές, θέρμανση ή παράθυρα στο σπίτι με κίνδυνο την ασφάλεια του νοικοκυριού σας ή της τσέπης σας. Αντίστοιχα πόσες φορές που αποφασίσατε να κάνετε μία εξόρμηση της τελευταίας στιγμής στο εξοχικό σας, πόσο θα θέλατε να σας περιμένει ένα ζεστό σπίτι και νερό ή ένα δροσερό περιβάλλον αντίστοιχα. Στην περίπτωση των συστημάτων της OnarTech μπορείτε να τα αφήσετε όλα αυτά πίσω και να μείνετε ήσυχοι αφήνοντας το σύστημα να κάνει την δουλειά για εσάς.

Αν πάλι αποφασίσετε να εκμεταλλευτείτε τουριστικά το σπίτι που δεν χρησιμοποιείτε συχνά, μείνετε ήσυχοι καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε κάθε φορά για την παρουσία σας στο μέρος του οικήματος. Με τον χειρισμό μέσω κινητού τηλεφώνου (SMS) των συστημάτων μας, μπορείτε να απολαμβάνετε τα κέρδη σας απ’ τό σπίτι.

Πολλές φορές η μέτρηση της εργασίας για μία εταιρεία είναι σημαντικός παράγοντας στην ορθή της διαχείριση. Με τα συστήματα της OnarTech μπορείτε να ελέγξετε ανά πάσα ώρα και στιγμή την δραστηριότητα των συνεργατών σας, ενώ μπορείτε να ορίσετε δικαιώματα για την εισοδό τους σε συγκεκριμένα τμήματα της εταιρείας.

Αν πάλι βρίσκεστε στον μαγικό κόσμο των Start-Ups ή των Συνεργατικών Χώρων και έχετε χώρους όπου εργάζονται πολλές εταιρείες, σίγουρα αντιμετωπίζετε το πρόβλημα του ελέγχου της εισόδου καθώς και την διαλογή των αίθουσων. Με τα συστήματα της OnarTech μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά επίπεδα χρήστη, με δικαιώματα ανάλογα με τις ώρες που έχει προπληρώσει σε συγκεκριμένες αίθουσες.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην περίπτωση των κοινόχρηστων χώρων είναι ότι το επίπεδο υπηρεσιών τους πέφτει όταν συσσωρεύεται περισσότερος κόσμος από τον επιτρεπτό ή το γεγονός ότι απαιτούν πολλούς πόρους για την αποφυγή των παραπάνω.

Τα συστήματα της OnarTech μπορούν να εξασφαλίσουν τον έλεγχο της εγκατάστασης σας για την εύρυθμη λειτουργία της και να έχετε ανά πάσα ώρα και στιγμή πλήρη εικόνα της επιχείρησης σας.

Με τα νέα μοντέλα τιμών να δείχνουν την μεγαλύτερη επιτυχία στα πακέτα των πελατών παρά στην ανά διάστημα ανανέωση συνδρομής σε υπηρεσίες περιποίησης, φαίνεται πως μεγάλη πρόκληση αποτελεί ο έλεγχος των δικαιωμάτων των πελατών.

Έτσι μπορείτε να δώσετε στους πελάτες σας την δυνατότητα να μπαίνουν συγκεκριμένες ώρες στον χώρο σας και να απολαμβάνουν συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως τις έχετε ορίσει εσείς σύμφωνα με το πακέτο τους.

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των δημόσιων κτηρίων είναι ο απαρχαιωμένος τρόπος διαχείρισης τους. Νοσοκομεία, Αστυνομικά Τμήματα, Στρατιωτικές Μονάδας και λοιπά κτήρια περιλαμβάνουν χώρους που έχουν περιορισμένα δικαιώματα χρήσης. Επιπρόσθετα ο έλεγχος της αποδοτικότητας του προσωπικού καθώς και της ημερίσιας δραστηριότητας του γίνεται κατά τέτοιο τρόπου που μπορεί να αμφισβητηθεί.

Με την εφαρμογή των συστημάτων της OnarTech μπορούμε να επιτύχουμε τον βέλτιστο έλεγχο και απόδοση μετατρέποντας τα Δημόσια Κτήρια σε πραγματικά κερδοφόρες μονάδες.